SBS’de Türkiye Şampiyonları Işık Dershanesi’nden

Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda 6., 7. ve 8. sınıfta soruların tamamını doğru cevaplandıran Işık Dershaneleri...

Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda 6., 7. ve 8. sınıfta soruların tamamını doğru cevaplandıran Işık Dershaneleri öğrencilerinden Kartal Kaan Bozdoğan 500 tam puanla Türkiye 2.'si oldu. Dershane öğrencilerinden Raziye Zülal Çolak, Nida Nur Çömelek, Ayşenaz Bozan, Ali Kaan Tor, Kübra Ülger, Sena Yıldırım, Salih Yılmaz, Elif Canbolat ise 2012 SBS'de 500 tam puan aldı.

Işık Dershaneleri Genel Müdürü Mehmet Seyman, kendilerine ve ailelerine bu başarıya yaşatan öğrencileri tebrik etti. Yıllardan buyana Türkiye dereceleri çıkarmanın tesadüf olmadığının altını çizen Seyman, alınan sonuçları verilen zengin içerikli doküman, yapılan rehberlik faaliyetleri, kaliteli öğretmen ve planlı çalışmanın ürünü olarak değerlendirdi. Özverili çalışmalarından dolayı okul ve dershane öğretmen ve yöneticilerine de teşekkür eden Seyman, Adana’da sınava giren her öğrencinin yanında olduklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

1–8 Ağustos tarihleri arasındaki tercih döneminde tüm öğrencilerin şubelerine gelerek bu işlemlerini yaptırabileceklerini hatırlatan Seyman, “Işık Dershaneleri YGS, LYS, SBS sınavlarında başarı grafiğini yükseltmeye devam etmekte. Adana'nın en çok kazandıran dershanesi olarak gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: