Schalke'yi Eleyen Galatasaray'a Bir Tebrikte Beşiktaş Başkanı Orman'dan Geldi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Schalke'yi 3-2 yenerek turu...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Schalke'yi 3-2 yenerek turu geçen Galatasaray'ı tebrik etti. Orman, ligde 23 puan toplamaları halinde ise şampiyonluğu alabileceklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kurumsal Avea Kartalcell tanıtım toplantısı çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, "Ligin bitmesine 9 maç kaldı. Bu da 27 puan yapar. 4 puan kaybetme opsiyonumuz olsa, 23 puanla Beşiktaş şampiyonluğu alır diye düşünüyorum." dedi.

Reklam
Reklam

'GALATASARAY'I TEBRİK EDİYORUM'

Fikret Orman, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Shalke 04 galibiyetinin sorulması üzerine ise, "Galatasaraylıları ve camiasını tebrik ediyorum. Ben rakiplerimizin Avrupa maçlarında yenilmesiyle sevinen bir başkan modeli değilim. Kazanmalarından bir Türk vatandaşı olarak keyif alıyorum. Dün de maçlarını keyifle izledim. Darısı başımıza diyorum inşallah." diye cevap verdi.

Beşiktaş Eski Başkanı Yıldırım Demirören'in annesi Tülin Demirören'in geçtiğimiz günlerde 'Beşiktaş ismini duymak istemiyorum' sözlerine karşılık ise Fikret Orman, "Demirören ailesinin duygusal açıklaması olarak nitelendiriyorum. Daha fazla açıklama yapmayacağım." şeklinde cevap verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman son olarak takımın durumunu değerlendirerek, "Rakiplerimizle maçlarımızı yaptık. Bizim için derbiler artık bitti. Bundan sonra kendi kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Bu haftaki milli maç arası bize iyi gelecek. Çok sakat oyuncumuz var. Mustafa Pektemek ve Dentinho takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu arada iyi bir şekilde hazırlanıp yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: