Schuster taktiği!

Galatasaray yönetiminin, listenin ilk sırasında yer alan Alman teknik direktörü ikna etmek için Le Guen, Adrianse, Laudrup ve Perrin'i koz olarak kullandığı öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, Schuster'le son kez görüşerek sözleşme imzalatmaya çalışacak
Cim-Bom'da birinci gündem maddesi olan teknik direktör konusu önümüzdeki hafta çarşamba günü netleşiyor. Schuster, Laudrup, Adrianse, Le Guen ve Perrin gibi üst düzey teknik adamlarla temas kuran sarı-kırmızılı yönetimin en kısa sürede hoca sorununu çözüme kavuşturacağı bildirildi.
Sarı-kırmızılıların, listenin ilk sırasında bulunan Schuster ile pazartesi günü son kez bir araya gelecekleri öğrenildi.
Yıllık 3 milyon euro isteyen ve ayrıca 20 milyon euro transfer bütçesi talep eden Alman teknik adama geri adım attırmaya çalışan yöneticilerin, Fransa turunu bu amaçla yaptıkları kaydedildi.
Schuster'le anlaşmak isteyen idarecilerin, Fransız Paul Le Guen, Danimarkalı Michael Laudrup ve Hollandalı Adrianse'nin isimlerini koz olarak kullandıkları vurgulandı.
Le Guen'den açıklama
Bu arada Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen, Fransız L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, Fransa Ligi ekiplerinden Valenciennes kulübünün başkanıyla görüştüğünü doğruladı. Başarılı teknik adam, "Benim boşta olduğumu bilen birçok kulübün başkanlarıyla görüştüm. Her durumda, önümüzdeki 48 saat içinde hiçbir takıma imza atmayacağım" dedi.
Le Guen'in, Galatasaray'dan teklif alıp, almadığı yönündeki sorulara yanıt vermekten kaçınması ise dikkat çekti.

Reklam
Reklam