Scolari en çok onu istiyor!

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'yi çalıştıran Brezilyalı teknik adam Luis Felipe Scolari, Portekiz Milli Takımı'ndaki eski oyuncusu Crstiano Ronaldo'yu takımında görmek istediğini açıkladı.

İngiltere Premier Lig'de Pazar günü oynanacak olan Chelsea - Manchester United karşılaşması öncesi ilginç bir gelişme yaşandı. Chelsea'nin Brezilyalı teknik direktörü Luis Felipe Scolari, yaptığı bir açıklamayla şu anda Manchester United forması giyen, eski öğrencisi yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yu önümüzdeki sezon kendi takımında görmek istediğini ifade etti.

Reklam
Reklam

İspanyol ekibi Real Madrid'in uzun süredir transfer etmek için uğraştığı ancak bir türlü başaramadığı Ronaldo konusunda Scolari'nin kendinden emin açıklamaları bir anda İngiliz spor basınına bomba gibi düştü. Scolari konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, "Onunla konuştum ve takımımda görmek istediğimi söyledim. Belki önümüzdeki sezon, Cristiano benimle olur. Eğer değişim istiyorsa, ona kapımız açık olacak. Ronaldo bir gün Manchester'dan ayrılacak çünkü 50 yıl orada oynayacak değil. Ronaldo'yla arkadaşız, baba-oğul gibiyiz. Ancak hayat onun hayatı. Ben Portekiz Milli Takımı'nın başına geçtiğimde Ronaldo 17 yaşında bir çocuktu. Şimdi Ronaldo iyi bir profesyonel ve geleceğini sürekli düşünüyor. Ulusal takımdan çok Manchester'da, 5-6 yıldan beri kendini geliştiriyor. Yılın 11 ayı Manchester'da yaşıyor, ulusal takımla sadece 1 ay zaman harcıyor. Onun gelişimin görüyorum. Önümüzdeki sezon milli takımda kaptan olarak onu görebilirim. Ronaldo şu anda dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri. Bunu iki yıl öncede söyledim ve şimdi de tekrarlıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Scolari'nin bu açıklamalarının zorlu Manchester United karşılaşması öncesi, Manchester teknik direktörü Alex Ferguson'a meydan okumak olarak algılandı. Zira Ferguson her fırsatta Ronaldo'nun takımda kalacağını ve hiçbir takıma gitmeyeceğini ifade ediyordu.