Scott Weiland'ın cesedi tur otobüsünde bulundu

Stone Temple Pilotsve'nin solisti Scott Weiland, 48 yaşında yaşama veda etti. Bir dönemlere damga vuran müzik grubu Stone Temple Pilots ve Velvet Revolver'in sevilen ismi Scott Weiland'ın cesedi tur otobüsünde bulundu.

Stone Temple Pilotsve Velvet Revolver grubunun eski solisti Scott Weiland, 48 yaşında hayatını kaybetti. 48 yaşındaki sanatçının tur otobüsünde ölü bulunduğu açıklandı. Scott Weiland'ın ölüm haberini, Jane's Addiction grubunun gitaristi Dave Navarro Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu. Kardeşleri Robert ve Dean Deleo ile birlikte kurduğu Stone Temple Pilots grubuyla 90'lı yıllarda önemli başarılara imza atan Scott Weiland'ın ölüm haberi, Facebook sayfasından da doğrulandı. İşte, ünlü müzisyenin Facebook sayfasından paylaşılan o mesaj:

"Stone Temple Pilots ve Velvet Revolver'in solisti olarak bilinen Scott Weiland, grubu The Wildabouts ile turnedeyken, Minnesota, Bloomington'da uykudayken hayatını kaybetti. Şimdi Scott'ın ailesinin mahremiyetine saygı gösterilmesini rica ediyoruz."

SEVENLERİNİN SCOTT WEİLAND MESAJLARI

Scott Weiland'ın ölüm haberi sosyal medyada hızla yayıldı. Bir döneme damgasını vuran ünlü müzisyenin ölüm haberini alan sevenleri, yasa boğuldu ve duygularını sosyal medya hesaplarından paylaştı. İşte, o mesajların bazıları!

"Okuduğumun gerçek olduğunu bilmek istemiyorum!", "Ne demek Scott Weiland ölmüş.", "Scott weiland başkan, az mı dinledik?", "Bir rock tarihi göçtü gitti.", "Güne ölüm haberiyle başlamak hem de Scott Weiland'in ölüm haberiyle baslamak yakışmadı.", "Bir müzik jenerasyonu yitiyor.", "Güne başlamak için ne kötü bir haber: Scott Weiland da gitmiş."

SCOTT WEİLAND KİMDİR?

27 Ekim 1967'te ABD'nin California eyaletinde doğan Scott Weiland, kardeşleri Robert ve Dean Deleo ile birlikte Stone Temple Pilots grubu kurdu. 90'lı yıllarda grubuyla birlilte önemli başarılara imza atan Scott Weiland, çıkış albümleri "Core" ile Billboard 200 listesinde 3'üncülük aldı. Grup, bir yıl sonra "Big Empty, "Vasoline" ve "Interstate Love Song" gibi hit'leri içeren "Purple" albümünü yayınladı ve tüm dikkatleri üzerine çekti. Stone Temple Pilots grubunun başarısı 1995 yılı itibariyle zarar görmeye başladı. Grup, Weiland'ın Pasadena, Kaliforniya'da polis tarafından çantasında uyuşturucu bulundurma suçundan tutuklanmasıyla bölündü. Scott Weiland'ın tutuklanmasından sonra, grup dağıldı.