Scrabble Turnuvası Düzenlendi

Malatya Yeşilyurt Emine Nezihe Parlak İlköğretim Okulu Scrabble Kulübü tarafından, Yeşilyurt'ta bulunan tüm ilköğretim okullarının...

Malatya Yeşilyurt Emine Nezihe Parlak İlköğretim Okulu Scrabble Kulübü tarafından, Yeşilyurt'ta bulunan tüm ilköğretim okullarının katılabileceği Scrabble Turnuvası düzenlendi.

Öğrencilerin yabancı dil düzeyini yükseltmek, ilgi ve motivasyonlarını arttırmak, kaynaşmayı sağlamak, okullar arası iletişim ve etkileşimi geliştirmek ve öğretmenlerin de dil eğitimiyle ilgili bilgi, birikim ve öğretmenlik etkinliklerini paylaşmalarının hedeflendiği yarışma sonucunda, Yeşilyurt Emine Nezihe Parlak İlköğretim Okulu birinci, Yakınca İlköğretim Okulu ikinci ve Özel İbrahim Yücel Koleji de üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Yarışmada bireysel kategoride sıralama, Kasım Adıgüzel (Yeşilyurt Emine Nezihe Parlak İ.Ö.O.) birinci, Gülseren Dağdeniz(Yeşilyurt Şehit Hasan Öztürk İ.Ö.O) ikinci ve İlayda Taner(Özel İbrahim Yücel Koleji) üçüncü oldu.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, şube müdürleri Aziz Kayıhan ve Hayrettin Gürsul'un da katılımlarıyla ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Hasan Yıldırım, Malatya'da ilk kez böyle bir turnuva düzenlendiğini ve bunun geleneksel hale getirilmesi gerektiğine değinerek, turnuvayı düzenleyen Emine Nezihe Parlak İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni İbrahim Deniz Şad'ı tebrik etti.

İki ile dört kişi arasında oynanan bir İngilizce kelime oyunu olan Scrabble'da, oyuncunun seçtiği yedi harf ile kendisine en yüksek puanı getirebilecek kelimeler oluşturuluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: