Sdü İnovasyon Fuarı’nda

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu, proje sahipleri Mehmet Çakır,...

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu, proje sahipleri Mehmet Çakır, Emrah Onursal ve Ahmet Süslü, Türkiye’nin en yenilikçi patentli proje ve teknolojilerinin ilk kez sergilendiği 1. İnovasyon Türkiye Fuarı’nda SDÜ’yü temsil etti.

Açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün yaptığı ve İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda tüm sektörlerden 588 proje sergilendi. Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) fuarda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Teknogirişim Programı kapsamında desteklenen ve SDÜ Teknokenti bünyesinde yürütülen üç proje ile başarılı bir şekilde tanıtıldı.

Reklam
Reklam

Bakan Ergün’ün büyük ilgi gösterdiği ve Teknogirişim Programı desteğiyle üretilen 'Hidro-Mekanik Mobil Sahil Temizleme Makinesi' isimli projenin detayları, Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi Uzman Mehmet Çakır tarafından anlatıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu, SDÜ Teknokenti bünyesinde gerçekleştirilen üç projenin İnovasyon Türkiye Fuarında Ulusal ve Uluslararası düzeyde tanıtımının üniversite için gurur verici bir başarı olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: