SDÜ'de Yeni Dönemde Öğrenci Sayısı Arttı

Süleyman Demirel Üniversitesinde 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında lisans ve önlisans eğitim programlarına 15 bin 92 öğrencinin yerleştirildiği bildirildi.

Süleyman Demirel Üniversitesinde 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında lisans ve önlisans eğitim programlarına 15 bin 92 öğrencinin yerleştirildiği bildirildi.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, yazılı açıklamasında, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin her yıl yıldızı parlayan, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden birisi olduğunu belirtti.

Yeni öğrenci kayıtlarının 3-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini hatırlatan İbicioğlu, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında lisans ve önlisans eğitim programlarına 15 bin 92 öğrencinin yerleştirildiğini, geçen yıl ise bu sayının 12 bin 856 olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Üniversitenin yerel yöneticiler ile birlikte yapılan çalışmalar sayesinde iyi tanıtıldığını anlatan İbicioğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'nin genç ve dinamik üniversitelerinden biri olan SDÜ, gösterdiği gelişme performansı ile ön sıralara yükselmiştir. Bu konuda ulusal alanda çok yoğun kampanyalar yürüttük. Bu çalışmaların Isparta'nın ve SDÜ'nün tanıtımında büyük yarar sağladığını düşünüyoruz. SDÜ'nün küresel marka olma yolundaki hızının önümüzdeki dönemde de katlanarak artmasını planlıyoruz. Bizi tercih eden tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum."

İbicioğlu, Eylül ayı sonunda yapılacak ek yerleştirme ile bu yıl toplam 17 bin 400 öğrencinin SDÜ ailesine katılmasını beklediklerini bildirdi.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: