Sebil Der Tut Okuma Salonu’nda Eğitim Gören Öğrencilerden Üstün Başarı

Adıyaman'ın Tut ilçesinde faaliyet gösteren Sebil Der Tut Okuma Salonu’nda eğitim gören öğrencilerden 2’si fen...

Adıyaman'ın Tut ilçesinde faaliyet gösteren Sebil Der Tut Okuma Salonu’nda eğitim gören öğrencilerden 2’si fen lisesi, 4’ü Anadolu öğretmen lisesi, 8’i sağlık meslek lisesi, 35’i Anadolu lisesi ve 4’ü ticaret meslek lisesini kazandı.

Kurum Müdürü Erdal Karademir, başarılı öğrenciler ile birlikte Kaymakam Ramazan Kendüzler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit’i ziyaret etti. Karademir, "SODES projesi kapsamında desteklenen okuma salonunda eğitim gören öğrencilerden yüzde 90'ı tercihli okullara yerleşerek büyük bir başarıya imza attı. 2 öğrencimiz fen lisesini kazanarak Tut tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Büyük bir fedakarlık gösteren öğrencilerimiz bunun neticesini eldi etti. Çok mutluyuz. Desteklerini esirgemeyen Kalkınma Bakanlığı, Adıyaman Valiliği ve Tut Kaymakamlığı'na teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit gayretlerinden dolayı okuma salonu öğretmenlerine teşekkür ederek, başarılı olan öğrencileri tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: