Sebit Genel Müdür Yardımcısı Türeli: "Ülkemizde geliştirilen model ve sistemlerineğitim teknolojisi olanaklarıyla eğitim süreciiçine entegre edilmesi büyük önem taşıyor"

Türk Telekom kuruluşlarından Sebit'in Genel Müdür Yardımcısı Sadi Türeli, geliştirilen model ve sistemlerin eğitim teknolojisi imkanlarıyla eğitim süreci içine entegre

Türk Telekom kuruluşlarından Sebit'in Genel Müdür Yardımcısı Sadi Türeli, geliştirilen model ve sistemlerin eğitim teknolojisi imkanlarıyla eğitim süreci içine entegre edilmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Sebit tarafından yürütülen online eğitim destek hizmeti "Vitamin" kapsamında düzenlenen "Yeni Nesil Toplantıları"nın 5'incisi Dedeman Konya Otel'de yapıldı.

Eğitim profesyonelleri ile öğretmenlerin bir araya geldiği toplantıda, gelişen teknolojinin eğitim hayatına getireceği yenilikler masaya yatırıldı. Toplantıda, ayrıca katılımcılara yenilenen Vitamin'in öğretmen özellikleri de tanıtıldı.

Reklam
Reklam

Türeli, burada yaptığı konuşmada, dünyanın 21. yüzyıl becerilerine sahip öğrenciler yetiştirmek için eğitimde dönüşümü sağlayacak model ve sistemleri kurmaya odaklandığını belirtti.

Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş olarak, eğitim sektöründe 24 yıllık bilgi birikimi ve deneyime sahip olduklarını ifade eden Türeli, "Eğitim teknolojisinin, eğitimde etkin ve yaygın kullanılmasını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizde geliştirilen model ve sistemlerin eğitim teknolojisi olanaklarıyla eğitim süreci içine entegre edilmesi büyük önem taşıyor" dedi.

Türeli, vitamin ile öğrencilere olduğu kadar öğretmenlere de gelişmiş görsel içerik ve etkileşimle zenginleştirilmiş, kişiselleştirilebilen çözümler sunduklarını dile getirdi.

Toplantıda, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Eren Ceylan da bir sunum gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: