Sebze Satıcılarının Kavgası Karakolda Bitti

Kayseri'de 2 kişi, sebze satma rekabeti sonucu kavga etti.

Kayseri'de 2 kişi, sebze satma rekabeti sonucu kavga etti.

Alınan bilgiye göre, Bünyan İlçesi Büyük Tuzhisar beldesinde A.Ç. sebze satma rekabeti nedeniyle F.A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine A.Ç, F.A'yı yumruklayarak darp etti.

Olayın ardından F.A, Bünyan Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu oldu. A.Ç. ise, jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınan A.Ç, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildiler.

Reklam
Reklam

Öte yandan, İncesu İlçesi Şeyhşaban köyünde, I.Ç. ve R.Ç. ekin biçme sırası yüzünden M.Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavga dönüşmesi üzerine I.Ç. ile R.Ç, yerden aldıkları taş ile M.Ç'ye vurmaya başladı. Yaralanan M.Ç, İncesu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yetkililer, I.Ç. ile R.Ç'nin gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

Ayrıca, Sarıoğlan İlçesi Çiftlik beldesinde C.C. alacak verecek meselesi yüzünden mağdur S.S. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine C.C, S.S'yi yumruklayarak darp etti. Yaralanan S.S, Sarıoğlan Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu oldu.

Yetkililer, C.C'nin gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildiler.

Muhabir: Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz