Sebze Ve Meyve Halinden Hırsızlık Iddiası

İlkadım ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Halinden 14 kasa sebze ve meyve çaldıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

İlkadım ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Halinden 14 kasa sebze ve meyve çaldıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı. Kıran Mahallesi'ndeki sebze ve meyve halinde bulunan 6 ayrı iş yerinden 14 kasa sebze ve meyve çalınmasıyla ilgili Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler çalışma kapsamında olay yerindeki güvenlik kameralarını inceledi. İnceleme sonucunda plakası henüz açıklanmayan kamyonete söz konusu kasaların yüklendiğini tespit edildi. Araştırma sonucunda sebze ve meyveleri kamyonete yükleyerek çaldıkları öne sürülen ve manavlık yaptığı öğrenilen Kaan Ş. ile arkadaşı Cengiz S, ekiplerce gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Kaan Ş. ve Cengiz S, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: