"Seçim günü sandığa sahip çıkın"

Doğru Yol Partisi'nden (DYP) İzmir Milletvekili Adayı olan Mehmet Ali Bayar, partinin gençlik şöleninde gençlere hitap ederek, gençleri seçim günü sandığa sahip çıkmaya çağırdı, "Allah aşkına uyumayın, her sandıktan 2 oy silseler 350 bin oy eder" dedi.

Fuar Sarmaşık Düğün Salonu'nda DYP İzmir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni'ne Mehmet Ali Bayar'ın yanı sıra, DYP İzmir Milletvekilleri Adayları Kemal Baysak, Ayşe Bener ile DYP Milletvekilleri Yıldırım Ulupınar ve Süha Tanık da katıldı. DYP andının okunmasıyla başlayan şölende söz alan Mehmet Ali Bayar gençlerin siyasetten uzak tutulmak istendiğini belirterek, "Siyaset sanki ayrıcalıklı bir zümrenin işiymiş gibi kabul ediliyor. Genç arkadaşlara beklemeleri söyleniyor ama biz gençler olarak siyasette var olmak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

"BU SEÇİMDE OYLARI DOĞRU KULLANMALIYIZ"

DYP gençliğinin Türkiye'nin karanlık yıllarında dahi anarşiye karışmadığını belirten Bayar , "Türkiye'nin geçmişteki karanlık yıllarında, anarşinin kol gezdiği, kurtarılmış okullarla, mahallelerin olduğu Türkiye'de, bir tek üyesinin anarşi olaylarından dolayı hapse girmemiş, tek parti ve gençliğiydi. Bizim ideolojimiz demokrasi ve demokratlıktır. Siyaset futbol meselesi değildir, akıl ve heyecan işidir, aklınızı kullanın. Bu seçimde oylarımızı doğru kullanmalıyız, bu seçimde geleceğimizi tercih edeceğiz. Sizlere okul, iş imkanı sağlayan bu hareket sizleri kucaklıyor. 20 saniye içinde doğru atılan bir oyla geleceğinizi belirleyeceksiniz. Sandığa sahip çıkmalısınız, Allah rızası için uyanık olun, her sandıktan silinecek 2 oy, 350 bin oy eder. Siz yanınıza bir kişiyi daha çekerseniz oy oranımız yüzde 24 eder. Sizlere güveniyorum" diye konuştu.


Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler: