"Seçim Güvenliği" Toplantısı Yapıldı

 Antalya Valiliği tarafından, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi ve sonrası, kentte gerekli güvenlik tedbirlerin uygulanmasının ele alındığı seçim güvenliği toplantısında yapıldı.

Antalya Valiliği tarafından, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi ve sonrası, kentte gerekli güvenlik tedbirlerin uygulanmasının ele alındığı seçim güvenliği toplantısında yapıldı. Antalya Valiliği'nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Sebahattin Öztürk, seçmen iradesinin sandığa özgür bir şekilde yansımasının, güvenlik tedbirleri ile mümkün olduğunu söyledi. Özellikle oy kullanılacak yerlerin çevresinde alınan güvenlik tedbirleri ile çıkabilecek olaylara hızlı bir şekilde müdahale edilmesi gerektiğini belirten Öztürk, "Seçim günü gerekli tedbirlerin alınması, sandık sonuçlarının güvenli bir şekilde seçim kurullarına intikal edilmesi ve vatandaşların hür iradesinin sandığa yansıması çok önemlidir" dedi. Seçimle ilgili iddia, rivayet ve şaibelerin titizlikle takip edilip, incelenmesi gerektiğinin altını çizen Öztürk, çıkabilecek asayiş olaylarının siyasi alana çekilmemesi noktasında tedbirlerin sıkı tutulması gerektiğini vurguladı. Antalya halkının seçim hususunda duyarlı olduğunu dile getiren Öztürk, "Antalya’da şu ana kadar seçimle ilgili herhangi bir yaşanan olumsuzluk yok. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin güvenli bir şekilde yapılacaktır. Antalya halkının bunu bilmesini isterim" diye konuştu. Vali Öztürk'ün konuşmasının ardından, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve İl Jandarma Komutanı Albay Aykut Tanrıverdi, kentte yerel seçimleri kapsamında alınacak güvenlik tedbirleri hakkında bilgelendirme yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: