'Seçimi AK Parti ile Derin Devlet arasında'

’Biz onları fişliyoruz’ sözleriyle gündeme gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, ''Bu seçim AK Parti ile derin devlet arasında bir seçim'' dedi.

Biz onları fişliyoruz’ sözleriyle gündeme gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, “Bu seçim AK Parti ile derin devlet arasında bir seçim. Bu seçim AK Parti ile faili meçhulü işleyenler arasındaki bir seçim. Bu seçim Cumhuriyet tarihinin en büyük seçimi bunu herkes bilsin” dedi. Fişleme sözleri nedeniyle partiden 4 ay geçici ihraç cezası alan Doğan, partisinin Kahramanmaraş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yine ilginç bir konuşma yaptı:

“Biz Türkiye’de paradigmayı değiştiriyoruz. Onun için büyük zorluklarla karşı karşıyayız. Onun için muhtıraları geride bıraktık. Onun için balyozları, balyozcuların kafasına indirdik. Onun için darbe planlarını boşa çıkardık. Bunu herkes bilsin bu seçim AK Parti ile faili meçhulü işleyenler arasındaki bir seçim. AK Parti’nin bir tek hedefi var. Türk siyasetini temize çıkarmak. Bu da adım adım gerçekleşiyor. Seçim sürecine girdiğimiz dönemde karanlık şeyler olacak. Hizbullahçılar dışarıya çıkartıldı mesela. Bin tane değişik suçlu dışarı çıkartıldı. Kim çıkarttı? Çıkartan belli. Niye çıkarttılar? Bizi zor durumda bırakmak için. 2004’te denmiş ki ’insanlar 5 yıl yatıyor ama sonunda iki yıl ceza alıyor, 10 yıl yatıyor beraat ediyor’ Avrupa’da olduğu gibi dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi bu süreyi kısaltalım dendi. Bu karar 2004’te çıkmış, 2008’de uzatılmış. Şimdi Hizbullahçıların bu kanunun 31 Aralık’ta yürürlüğe girdiği zaman dışarıya çıkacağını, dosyası 4-5 senedir bekleyen Yargıtay bilmiyor muydu? Biliyordu, bilerek beklettiler. Millet bu oyunu gördü.”

Reklam
Reklam

BAŞINA AK PARTİ PANOSU DÜŞTÜ

Doğan konuşurken ilginç bir olay da yaşandı. Konuşma yapmak için kürsüye gelen Avni Doğan’ın üzerine arkada duran ve üzerinde AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı yazılı olan pano düştü. Kafasına da çarpan panoyu tutan Avni Doğan, "Suikast var" diyerek güldü.