'Seçimlere damgamızı vuracağız'

SAMSUN (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Fevzi Er, Samsun'da değişimin Atakum'da başlayacağını ve tüm seçim bölgelerine yayılacağını belirterek, "MHP'nin Türkiye genelinde hissedilecek olan başarısının en önemli ayağını Samsun oluşturacak" dedi.

Seçime az bir zaman kala Atakum'da çalışma seferberliği ilan eden MHP Atakum İlçe Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, önceki gün katıldığı Taflan, Çatalçam ve İncesu mitinglerinde vatandaşlara hitap etti. konuşmasında MHP'nin ülke genelinde yükselen başarı grafiğine dikkat çeken Er, değişimin başlangıcının Atakum'da başlayacağını söyledi. "Atakum'da alacağımız oy oranıyla hem Samsun'da hem de Türkiye genelinde sesimizi duyuracağız" Er, "Partimizin tüm kesimleri kucaklayan yerel yönetim anlayışının ilk adımını buradan atacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

MHP olarak Atakum'da başlattıkları seçim seferberliğinin Samsun'da tüm bölgelerde hissedildiğinin altını çizen Er, sonuçların açıklanacağı 29 Mart akşamının Atakum olarak seçime damga vuracakları gün olacağını kaydetti. Er, "MHP'nin Türkiye genelinde hissedilecek olan başarısının en önemli ayağını Samsun oluşturacak. Geçen dönemde yaşadığımız atmosferden çok farklı olarak bu seçimlerde karşımızda daha bilinçli bir seçmen profili gözlemledik. İnsanlarımız artık yerel yönetimlerde iktidarın arkasına sığınanlarla bu işin olmayacağını gördü. Çalışma ve hizmet etme azminde olan bir aday için bu faktörün çok da önemli olmadığı biliniyor" şeklinde konuştu.
Daha düne kadar ortalıkta görünmeyenlerin şimdi Atakum'da dolaştığını dile getiren Er, "15 yıl boyunca bölgeye kazandırdıklarını söyledikleri hizmetlerle övünemeyenler şimdilerde bu hizmetlerin pazarlamasını yapıyor ve insanlarımızı kandırmaya çalışıyor. Ne yaparsanız yapın bu sefer başarılı olamayacaksınız. Çünkü artık Atakum'da hizmet görmek isteyen seçmenin Fevzi Er gibi bir alternatifi var" yorumunu yaptı. Er, gezisi sırasında ev ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

"TARTIŞMAYA DAHİL OLMADIK" Öte yandan, seçmenlerine mail yoluyla da ulaşmaya çalışan Fevzi Er, şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi seçim süreci içerisinde hiç bir polemiğe girmedim. Kimisi 'Kaldığımız yerden devam edeceğiz', kimisi de 'Eyvah kaldıkları yerden devam ederlerse yirmi yıl öncesine döneceğiz' diyor ve birbirlerinin açıklarını yakalamaya çalışıyorlar. Bizler hiç bir tartışmaya dahil olmadık. Bu çizgimiz böyle de devam edecek. Çünkü biz, daha önce sizlerin oyları ile göreve gelmiş kişilere sert eleştirilerde bulunmanın demokratik tercihini kullanarak oy veren sizlere karşı yapılan bir saygısızlık olduğunu düşünüyoruz. Biliyoruz ki; kimsenin yanlışıyla doğruya ulaşılmaz. 'Sağımız da bir solumuz da' sloganıyla çıktığımız bu yolda hiçbir ayrımcılığın içerisine girmeden, sizlerin teveccüh ve destekleri ile göreve gelip, sizlerden aldığımız güçle yönetimde olmayı hedefliyoruz."