Seçkin Piriler'den Flaş Aşk Açıklaması

Eşi Kaan Tangözeden Olaylı Bir Şekilde Atyrılan Seçkin Piriler'in yeni Sevgilisi Kim? Seçkin Piriler özel Hayatı Hakkında Neler Söyledi Seçkin Piriler'den Flaş Açıklamalar

Seçkin Piriler, yakın arkadaşı Meral Kaplan'ın da rol aldığı filmin galasında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Çok zayıfladığı görülen eski manken, "Genelde sunuculuk üzerine teklifler geliyort. Değerlendireceğim. Çalışmak isriyorum, oyuncu koçundan özel dersler alıyorum" dedi.

Eski eşinin yakın arkadaşı ile hakkında çıkan aşk söylentilerine tepki gösteren Piriler, "Beni birileriyle yazmalarına çok kızıyorum. Bunun için çok erken. Zaten sevgilim olursa el ele gözükürüm, asla saklamam. Şu an hayatımda birinin olmasını da istemiyorum. Çocuklarımla ilgilenmek, yeni hayatıma alışmak istiyorum. Şu anda tek derdim çalışmak" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Önceki gün Ortaköy’de görüntülenen ünlü manken, aşk dedikodularıyla gündeme gelmekten duyduğu rahatsızlığı dile getirirken şöyle konuştu: “Lütfen yanımda gördüğünüz her erkekle beni sevgili yazmayın. Zaten zor bir süreç geçirdim. Bu dönemde psikolojik destek dahi aldım.

Bu ayıp bir şey değil o yüzden saklamıyorum. Yaşadıklarım kolay değildi. Tedavi gördüm ve artık her şey yolunda. Çocuklarım babalarıyla tatilde, ben de şu aralar kariyerimle ilgileniyorum.”