SEDAŞ çalışanları maaşlarından Somali’ye yardım gönderdi

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) çalışanları Somali ve açlık tehlikesi yaşayan diğer Afrika ülkelerine yardım...

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) çalışanları Somali ve açlık tehlikesi yaşayan diğer Afrika ülkelerine yardım kampanyası düzenledi.
Kampanyaya SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de yer alan dağıtım, satış, ortak hizmetler ve finans direktörlükleri ile müşteri hizmetleri merkezlerine bağlı olarak görev yapan tüm personeli katıldı. Çalışanlar ağustos ayı maaşlarından bağışta bulundu.
SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, çalışanlarına kampanyadan dolayı teşekkür etti. SEDAŞ’ta yetkili sendika olan TES-İŞ Sendikası Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu da üyeleri ile kampanyaya destek verdi.
SEDAŞ çalışanlarının katılımı ile toplanan yardım bedelleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Koordinasyonu'nda başlatılan “Somali ve Açlık Tehlikesi Yaşayan Diğer Afrika Ülkeleri Yardım Kampanyası” banka hesap numaralarına yatırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz