SEDAŞ, Ferizli Ve Karasu'da Arıza Onarım Birimleri Açacak

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) Dağıtım Merkezleri Müdürü Burhan Ak, arıza bakım onarım birimini Ferizli ve Karasu ilçelerinde yeniden hizmete

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) Dağıtım Merkezleri Müdürü Burhan Ak, arıza bakım onarım birimini Ferizli ve Karasu ilçelerinde yeniden hizmete açacaklarını söyledi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'u ziyaret eden Ak, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan'ın talimatı doğrultusunda, vatandaşlardan gelen şikayetler değerlendirilerek Ferizli ve Karasu ilçesinde arıza bakım onarım birimlerini hizmete açacaklarını anlattı.

Ak, Ferizli'de kurulması planlanan birim için yer keşfi yaptıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Soğuk ise muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla ilçede sözkonusu birimin açılması için topladıkları imzaları genel müdürlüğe ilettiklerini, Ak'ın verdiği müjdeden dolayı mutlu olduklarını bildirdi.

Muhabir: Erol Ulu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: