Sedaş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven Kadroya Alınan 954 Personele Başarılar Diledi

Türkiye’de bir ilke imza atarak dışarıdan hizmet satın almak yoluyla çalıştırdığı 954 taşeron işçisini kadroya...

Türkiye’de bir ilke imza atarak dışarıdan hizmet satın almak yoluyla çalıştırdığı 954 taşeron işçisini kadroya alan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven 1 Temmuz itibariyle bundan sonra SEDAŞ’ın kadrolu elemanı olarak çalışacak olan 954 personele başarılar diledi.

Güven, “SEDAŞ’ın iş süreçlerinde bu uygulamamız sinerji doğuracaktır. Yüklenici firma çalışanlarının, şirket bünyesine alınmasıyla mevcut önceliklerimizin ve gelecek hedeflerimizin daha iyi karşılanacağına inanıyoruz. Şirketimizin hedeflediği verimli çalışma esası doğrultusunda yeni dönemde hizmet kalitesinin arttırılması, herşeyden önce müşteri memnuniyeti açısından, şirketimizin imajı ve kurumsal itibarı açısından da değerlendirildiğinde bu yeni yapılanma, çalışanların sahada SEDAŞ’ı temsil etmesi nedeniyle de oldukça önemli” dedi.

Reklam
Reklam

1 Temmuz’da kadrolu olarak çalışmaya başlayacak SEDAŞ çalışanlarının müşteri memnuniyetini de gözeterek görev yapacaklarına olan inancının tam olduğunu kaydeden Güven, “Bu çalışanlarımızın iş prosedürleri, işe uyum ve kişisel gelişim eğitim çalışmalarına başlandı. Ayrıca hizmet için yeni araçlar alıyor, araç filomuzu da güçlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Elektrik dağıtımında bu zamana kadar arıza, bakım - onarım, endeks okuma, açma - kesme işlemlerini taşeron firmalardan hizmet alım yoluyla sürdüren SEDAŞ, 1 Temmuz tarihi itibariyle bu işlemleri kendi bünyesinde yapılandıracak. Bundan sonra 954 yüklenici firma çalışanı kadrolu olarak çalışmaya başlayacak. SEDAŞ’ta yeni yapılanma ile müşterilere verilen hizmet kalitesinin artırılarak, sürdürülebilir kılınması amaçlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: