Sefa Mağazaları Yöneticileri Kaymakam Peynircioğlu İle Bir Araya Geldi

Salihli Sefa Mağazaları Kurucuları Mustafa Çifci ve Mağaza Müdürü Hüseyin Yerlikaya, SAK-YET Başkanı Mehmet Candan...

Salihli Sefa Mağazaları Kurucuları Mustafa Çifci ve Mağaza Müdürü Hüseyin Yerlikaya, SAK-YET Başkanı Mehmet Candan ile birlikte Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyarette konuşan Sefa Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çifci, Salihli’nin gelişime müsait, büyük potansiyeli bulunan bir yerleşim yeri olduğunu söyledi.

Çifci, “Sefa Mağazalar zincirinin bir halkasını da Salihli’de açmaktan ve burada yaklaşık 30 kişiye istihdam sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Salihli’ye daha büyük yatırımlar yapmayı ve ileride inşallah 100 kişi iş aş sağlamayı amaçlıyoruz. Büyük yatırımların Salihli’ye gelmesi içinde elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Reklam
Reklam

Mağaza Müdürü Hüseyin Yerlikaya ise “Sefa Mağazaları olarak Salihli halkına en kaliteli ürünleri cazip fiyatlarla ve 24 aya kadar taksitle sunuyoruz. Bizim hizmet anlayışımız insana verdiğimiz değerdir. Salihli halkını Sefa ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyduk”

SAK-YET Başkanı Mehmet Candan’da Sefa Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çifci’nin çok mütevazi, alçak gönüllü ve yardım sever biri olduğunu, Ramazan Ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan işbirliği sayesinde çok sayıda aileye gıda yardımı yapmayı planladıklarını söyledi.

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: