Şefaatli Müftülüğü 2 Bin Kişiye Etli Pilav Dağıttı

Yozgat'ın Şefaatli İlçe Müftlüğü, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yaklaşık 2 bin kişiye etli pilav ikramında...

Yozgat'ın Şefaatli İlçe Müftlüğü, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yaklaşık 2 bin kişiye etli pilav ikramında bulundu.

Kapalı pazaryerinde cuma namazından sonra verilen yemeğe, Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, İlçe Müftüsü Necati Abdulşahin, İlçe Emniyet Amiri Bahri Çam, cami cemaati ve vatandaşlar katıldı. Müftü Necati Abdulşahin, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Abdulşahin, "Bu etkinliği her yıl yaparak geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Birlik beraberlik adına güzel şeylere vesile oluyor. Manevi duygularımızın pekişmesi açısından da bu tür programlar önemli. Ülkemizin dört bir tarafında bu tür etkinlikler yapılmaktadır.” dedi. Vatandaşlar da yapılan etkinliklerden memnun olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: