Seğmenlerden Ankaragücü'ne Ziyaret

Ankara Kulübü Derneği, Ankaragücü Kulübü'nü ziyaret etti.

Ankara Kulübü Derneği, Ankaragücü Kulübü'nü ziyaret etti.

Ankara Kulübü Derneği Başkanı Metin Özaslan başkanlığındaki seğmenlerden oluşan kafile, Atatürk'ün Ankara nüfusuna resmen geçtiği günün 90. yıldönümü nedeniyle Ankaragücü Kulübü'nü ziyaret ederek, antrenman öncesi futbolcularla bir araya geldi.

Metin Özaslan ve üyeler, futbolcularla fotoğraf çektirdikten sonra onlarla birlikte futbol oynadı.

Özaslan, burada yaptığı açıklamada, Ankara'nın en önemli değerlerinden Ankaragücü'nün son günlerde yaşadığı sorunlar kamuoyunca bilindiğini ve büyük bir üzüntüyle izlendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Özaslan, "Ankaragücü'nün bugünkü kadrosunun verdiği ayakta kalma mücadelesi, Kurtuluş Savaşı günlerindeki gibi, kulüp tarihine olduğu kadar Türk futbol tarihine de altın harflerle yazılacaktır. Ankaralılar ve seğmenler olarak Ankaragücümüzle her zaman gurur duyacağız. Bu ziyaretimizle kendilerine olan güvenimizi ve desteğimizi ifade etmek istedik" diye konuştu.

Muhabir: Musa Samur / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: