Şehide yapılan yardıma kayıtsız kalmadı

Geçen yıl Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit olan Piyade Çavuş Birol Elmas’ın ailesine yardımda bulunan Gaziantep...

Geçen yıl Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit olan Piyade Çavuş Birol Elmas’ın ailesine yardımda bulunan Gaziantep Ticaret Borsası’na kayıtsız kalmayan 1976 Kara Harp Okulu Mezunları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Borsa’ya plaket takdim etti.

Dernek yetkililerince başlatılan yardım kampanyasına, Gaziantep Ticaret Borsası nakdi yardım ile katkıda bulunmuşu. Yardım dolayısıyla 1976 Kara Harp Okulu Mezunları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emekli Tank Albay Mehmet Ali Elçi ve beraberindekiler, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik’i ziyaret ederek, yapılan yardımdan dolayı teşekkürlerini bildirdiler.

Reklam
Reklam

Elçi, ailenin her türlü yardıma ihtiyacı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Başkanım Ömer Çelik’e ve değerli Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyelerine, derneğim adına çok teşekkür ederim. Geçtiğimiz yıl Çukurca’da şehit olan Piyade Çavuş Birol Elmas’ın ailesinin vahim durumu ile ilgili haberi aldık ve dernek olarak durumu inceledik. Şehidin ailesi yokluklar içinde ayakta durmaya çalışmakta, geçim sıkıntısı çekmekte ve komşularının yardımlarıyla yaşamaya çalışmaktadırlar. Bu dramı öğrendikten sonra başlattığımız yardım kampanyası ile hedefimiz şehidimizin kız kardeşinin eğitimini tamamlamasını sağlamak ve ailenin geçimine destek olabilmektir. Bu konuda duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum.”

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik ise konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “Şehidimizin ailesi ile ilgili durum dernek başkanım Mehmet Ali Elçi tarafından bize bildirildiğinde kendimizi yardımcı olmak zorunda hissettik. Unutulmamalıdır ki her şehidin geride bıraktıkları bizler için birer emanettir. Her duyarlı vatandaş gibi biz bu emanetlere sahip çıkmak istedik.”

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından, Dernek Başkanı Emekli Tank Albay Mehmet Ali Elçi, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Çelik’e yardımlarından dolayı plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz