Şehidin adı ailesinin yaşadığı sokağa verildi

Şırnak'ta geçen ay çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Bostanoğlu'nun ismi memleketi Mersin'in Silifke...

Şırnak'ta geçen ay çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Bostanoğlu'nun ismi memleketi Mersin'in Silifke ilçesindeki ailesinin yaşadığı sokağa verildi. Karar oy birliği ile alındı.
Silifke Belediye Meclisi, 2012 yılının ilk olağan toplantısında 13 maddeyi görüşmek üzere Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel başkanlığında toplandı. Belediye Meclisi, 23 Aralıkta şehit olan Silifkeli Uzman Çavuş Bostanoğlu'nun adını yaşatmak amacıyla annesi Sıdıka Bostanoğlu'nun yaşadığı Atik Mahallesi 124. Sokağın isminin, Jandarma Uzman Kıdemli Çavuş Mehmet Bostanoğlu Sokağı olarak değiştirilmesi gündeme getirildi. İlçede yılın annesi olarak da Sıdıka Bostanoğlu'nun aday gösterilmesinin de oylandığı toplantıda, her iki madde de oy birliği ile kabul edildi.
Başkan Öngel, dilek ve temennilerde bölümünde yaptığı konuşmada, böyle bir kararın alınmasında destek olan tüm meclis üyelerine teşekkür etti.
Başkan Öngel, “Meclisimiz her zaman olduğu gibi bu dönemde Silifke’mizin ve Silifkelilerin menfaatine yönelik bir dizi proje ve çalışmaların hayata geçirilmesine destek olmuşlardır. Silifke’miz ve halkımıza hizmet için her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz tüm belediye meclis üyelerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
23 Aralıkta Cudi Dağı'nda düzenlenen operasyon sırasında şehit olan Bostanoğlu, Silifke'de düzenlenen askeri törenle toprağa verilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz