Şehidin evinde gözyaşı var

Bingöl'ün Genç ilçesinde yapımı devam eden Suveren Jandarma Karakolu'na inşaat malzemesi taşıyan araca, teröristler tarafından...

Bingöl'ün Genç ilçesinde yapımı devam eden Suveren Jandarma Karakolu'na inşaat malzemesi taşıyan araca, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit düşen Onbaşı Deniz Bacanak'ın Ankara'daki evinde acı ve gözyaşı var.
Şehidin evi, Türk bayraklarıyla süslenirken; evin önünde ise taziyeler kabul ediliyor. Şehit Deniz Bacanak'ın, Açıköğretim'de okuduğu, ancak tecilli olduğu öğrenildi. 4 kardeş olan Bacanak ailenin ikinci çocuğu. Şehidin babasının ise ASKİ'de memur olarak çalıştığı öğrenildi.
Şehidin dayısı Kenan Eroğlu, yeğeninin şehit olmasına üzülmediğini, Allah'ın verdiği canı yine Allah'ın aldığını vurguladı. Bunu yapanların, her iki dünyada da cezasını göreceğinin altını çizen Eroğlu, Allah'tan kendisine de şehitlik nasip etmesini isteyerek, yeğenine yapılanları, yapanların yanına bırakmayacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz