Şehikamil Belediye Başkanı Fadıloğlu:

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, asfalt çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, gelişen teknolojiyle birlikte kendilerinin de sisteme ayak uydurarak hem zamandan

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, asfalt çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, gelişen teknolojiyle birlikte kendilerinin de sisteme ayak uydurarak hem zamandan hem de maliyetten tasarruf elde ettiklerin bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hava şartlarının istenilen düzeye gelmesinin ardında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, farklı bölge ve mahallelerde asfalt ve yama çalışmalarına başladı.

Fadıloğlu, yaptığı açıklamada, Değirmiçem Mahallesi'nin sıfır asfalt çalışmalarının tamamlandığını ve Emek Mahallesi'ne geçildiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Emek Mahallesi'nin uzun yıllardır çok büyük sıkıntı yaşayan bir bölge olduğunu belirten Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"Bu bölgede sıfır asfalt çalışması yapacağımız yerler var. Aynı zamanda mevcut halini koruyacağımız yerler de var. Asfalt kazıma çalışmasıyla birlikte buranında startını verdik. İnşallah en kısa zamanda bu bölgede de çalışmalarımızı yapıp tamamlayacağız. Diğer taraftan asfalt yama çalışmalarımız 7 ayrı ekip tarafından devam ediliyor. Bizim bu seneki taahhüdümüzde sıfır asfalt yapılacak noktalarda herhangi bir sıkıntı kalmaması idi. Emek Mahallesi'ndeki çalışmalarımızı bitirip en kısa sürede diğer yapılacak yerlere devam edeceğiz."

-Asfalt çalışmalarına son sisten teknoloji araçları-

Asfalt çalışmalarında, son sistem teknoloji araçlarla hizmet etmeye gayret gösterdiklerine dikkat çeken Fadıloğlu, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye olarak teknik imkanlardan ellerinden geldiğince faydalanmaya çalıştıklarını belirten Fadıloğlu, "Gelişen teknolojiyle birlikte biz de bu sistemlere ayak uydurarak hem zamandan hem de maliyetten tasarruf elde ediyoruz. Kazıma işlemini yaparak daha sonra buradan elde edilen malzemeyi tekrar çalışmalarda kullanma imkanı buluyoruz. Böylece daha modern ve daha güzel bir Şehitkamil için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: