Şehir Dergisi, 74'üncü Sayısına Ulaştı

Zonguldak'ın kültür ve edebiyat dergisi "Şehir", 74. sayısına ulaştı.

Zonguldak'ın kültür ve edebiyat dergisi "Şehir", 74. sayısına ulaştı.

Sahipliğini ve genel yayın yönetmenliğini İbrahim Tığ'ın yaptığı, 28 sayfalık kültür ve edebiyat dergisi Şehir'in 72. sayısında, birçok yazarın edebiyat üzerine yazılarının yanı sıra, Devrekli şair Rüştü Onur'un, 12 Eylül 1940 tarihinde Necati Cumalı'ya yazdığı "Ey benim mektuplarıyla huzur bulduğum ve avunduğum kardeşim" adlı mektubu yayımlanacak.

Derginin bu sayısında, İbrahim Tığ, Hamit Kalyoncu, İbrahim Oluklu, Tan Doğan, Müslüm Kabadayı, İhsan Topçu, Fahrettin Koyuncu, Aliye Özlü, Ali Rıza Gelirli'nin yazıları, Sevilay Öztürk, Mehmet Ercan ve Mehmet Önder'in öyküleri yer alıyor.

Reklam
Reklam

Dergi de ayrıca, Müfide Güzin Anadol, Nalan Çelik, Hatice Yanık, Behçet Necatigil, Ferhad Gülsün, Atilla Er ve Metin Kaya'ya ait şiirler bulunuyor.

Muhabir: İbrahim Tığ/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz