Şehir Mezarlığında Mevlid-i Şerif Okutuldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde arife günü şehir mezarlığında gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına bu yıl da katılım...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde arife günü şehir mezarlığında gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına bu yıl da katılım yoğun oldu.

Ereğli Belediyesi her dini bayramda şehir mezarlığında Mevlid-i Şerif programı gerçekleştiriyor. Bu yıl da Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına Ereğlili vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Öğle namazına müteakip gerçekleştirilen programa Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, eşi Saniye Erdoğan da katıldı.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar yakınlarının kabri başında dua ederken, Ereğli Müftülüğünde görevli din adamları Kur’an-ı Kerim’den ayetler okudu. İlahilerin de seslendirildiği programda vatandaşlara mevlit şekeri dağıtıldı. Dua yapıldıktan sonra Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli halkının Ramazan Bayramı'nı kutladı. Programın ardından belediye tarafından vatandaşlara çiçek fidesi dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz