Şehir Tiyatrosu Perdelerini Açıyor

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun çarşamba günü "Misafir" adlı oyunla sezonu açacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun çarşamba günü "Misafir" adlı oyunla sezonu açacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İsmail Timuçin, yazılı açıklamasında N.V. Gogol'un yazdığı, Mustafa Kurt'un yönettiği "Misafir" adlı oyunda Akil Yıldırım, Feride Özdemir, Dilek Polat, Akif Özdemir, Cengiz Altındağ, Orhan Kuşcu, Önder Özcan, Semih Yeşil, İlter Şen, Ergün Aydın Özfırıncı, Aka Sökün, Nermin Salman, Feridun Yıldırım, Canan Tanak ve Aşkın Haydar Şahin'in rol aldığını kaydetti.

Reklam
Reklam

2 perdelik komedi oyunu "Misafir" ile sezonu açacaklarını belirten Timuçin, açılış günü tiyatroseverleri yanlarında görmek istediklerini bildirdi.

Oyununun her hafta salı, çarşamba ve cumartesi günleri saat 20.00'de sergileneceğini vurgulayan Timuçin, "Oyun, günümüzde konusu her zaman gündemde olan, ilgi çeken, toplumda yaşanan olumsuzlukları komik unsurlarla anlatan çok güçlü bir komedi. Oyun gerek sözleriyle, gerek durum komedisiyle 2012-2013 tiyatro sezonunda tiyatroseverlerin izlemekten çok büyük zevk alacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: