Şehir Tiyatrosu’na Büyük İlgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kentin her köşesinde ilgiyle izlenen ‘Adını Temaşa Koyduk’ adlı oyununu,...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kentin her köşesinde ilgiyle izlenen ‘Adını Temaşa Koyduk’ adlı oyununu, Mürsel Köy’de sahneledi.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yer Tiyatro, Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında sevilen oyunlarını Ramazan ayında Bursalılar için sahneliyor. Orhaneli, Harmancık ve Armutköy gibi kentin farklı noktalarında yaşayan vatandaşlarla buluşan Şehir Tiyatrosu, ‘Adını Temaşa Koyduk’ adlı oyunu bu kez Mürsel Köy’de sahneledi. Köy meydanında gerçekleştirilen gösteriye, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Oyunu ilgiyle izleyen Mürsel Köy sakinleri, keyifli gösterinin sonunda sanatçıları alkış yağmuruna tuttu. Geleneksel metinlerden yola çıkılarak derlenen oyunda Karagöz ile Hacivat, Kavuklu, Pişekâr, Zenneler, Tosun, İbiş, Hokkabaz, Leyla ile Mecnun’un öyküleri izleyicilere eğlenceli bir akşam yaşattı. Vatandaşların oyunun sonunda sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdiği programda, Mürsel Köy Muhtarı Hüseyin Çakır da köy sakinlerini tiyatroyla buluşturup neşeli anlar yaşatan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz