Şehiriçi Dolmuşlar Denetleniyor

Ordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Şefliği'ne bağlı ekiplerin, şehir içerisinde çalışan dolmuşlardaki periyodik denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.

Ordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Şefliği'ne bağlı ekiplerin, şehir içerisinde çalışan dolmuşlardaki periyodik denetimlerini sürdürdüğü bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, kentin farklı noktalarından kalkarak değişik güzergahlar ile vatandaşların ulaşımını sağlayan dolmuş hatlarındaki araç ve şoförleri kontrol eden ekiplerin, özellikle çevreyi ve vatandaşları rahatsız eden faktörleri titizlikle gözden geçirdiği belirtildi. Yapılan denetimlerin periyodik bir şekilde sürdürüldüğü vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Denetimlerde evrak kontrolü, şoförlerin kılık ve kıyafet kontrolü, araçlara yapılan eklentiler gibi çevreyi ve vatandaşları rahatsız eden aksesuarların kontrolü yapılıyor. Durak harici yolcu taşıyan, fazla yolcu taşıyan araçlar da gerekli işleme tabi tutuluyor. Araçların ve şoförlerin trafik düzeni ve güvenliği bakımından halkımıza daha iyi hizmet vermelerini sağlamak için periyodik olarak gerekli tüm kontroller yapılıyor.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: