"Şehirler Arası Hırsız"ları, Ev Sahibinin Dikkati Yakalattı

İstanbul'dan kiraladıkları araçlarla Bursa'ya gelerek günübirlik hırsızlık yaptığı iddia edilen 4 zanlıdan ikisi tutuklandı.

İstanbul'dan kiraladıkları araçlarla Bursa'ya gelerek günübirlik hırsızlık yaptığı iddia edilen 4 zanlıdan ikisi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Nilüfer ilçesinde, K.M'ye ait eve pencereden giren şüpheliler, cep telefonu ve paraları çalarak kaçtı. Bu sırada uyuyan K.M, şüphelilerin çıkardığı seslere uyanarak, zanlıların kaçarken kullandığı otomobilin plakasını alıp polise bildirdi. Şüphelilerin peşine düşen polis ekipleri, Üçevler Mahallesi'nde aracı durdurup içinde bulunan E.A. ve İ.S'yi gözaltına aldı. Kiralık otomobille İstanbul'dan Bursa'ya geldiği ve gündüzleri keşif yapıp geceleri hırsızlık yaptığı belirlenen zanlılar, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. E.A. ve F.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İ.S. ve M.Ş. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: