Şehit Acısı Kırşehir'e Düştü

Salih GÜNER/KIRŞEHİR, Vatani görevini 1.5 ay önce vatani görevini tamamlayıp uzman onbaşı olarak Diyarbakır'a atanan Mehmet Kara, hidroelektrik santrali güvenliğinde görevli askerlere

Salih GÜNER/KIRŞEHİR, Vatani görevini 1.5 ay önce vatani görevini tamamlayıp uzman onbaşı olarak Diyarbakır'a atanan Mehmet Kara, hidroelektrik santrali güvenliğinde görevli askerlere PKK'lıların saldırmasında çıkan çatışmada şehit oldu. Çatışmada 3 asker de yaralandı.
Oğullarının şehit olduğu haberi, Kırşehir'in Kındam Mahallesi'nde oturan emekli işçi olan baba Metin Kara'ya askerler tarafından verildi. Nazlı ve Metin Kara çiftinin evleri yakınlarının akınına uğradı. Şehit uzman onbaşı Mehmet Kara'nın bir ay önce nişanlandığı Zehra Tavus da haberi alınca yıkıldı.
Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Ak Parti milletvekili Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Ak Partili Yaşar Bahçeci ve askeri yetkililer de şehidin evine gelerek aileye taziyede bulundu.
Şehit uzman onbaşı Mehmet Kara'nın cenazesi yarın Cacabey Camisi'nde kılınacak namazın ardından düzenlenecek törenle Ahmet Tozluklu Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: