Şehit Adem Yörük için mevlit okutuldu

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Küçükköy kasabasında Şehit Adem Yörük için mevlit okutuldu, Mevlide katılanlara yemek ikram...

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Küçükköy kasabasında Şehit Adem Yörük için mevlit okutuldu, Mevlide katılanlara yemek ikram edildi.

24 Eylül 2011'de Siirt Pervari ilçesinde çıkan çatışma sonucu şehit düşen Adem Yörük için ailesi tarafından mevlit okutuldu. Korkuteli küçükköy kasabası merkez camiinde okutulan mevlitte, 7 bin kişiye yemek ikram edildi. Yemeğe katılanları şehidin anne babası Meryem-İlyas Yörük çifti karşıladı.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erkan Özçelik, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, Küçükköy Belediye Başkanı Murat Yıldız, Emniyet Müdürü Metin Demirbağ, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatı, siyasi parti ilçe başkanları, kurum amirleri şehit aileleri ve Korkutelili vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, 24 Eylül 2011 tarihinde Şehit düşen Adem Yörük’ün ruhunu şad etmek adına okutulan mevlide ve hayır yemeğine katıldıklarını söyledi. Samani, "Yörük Çifti'nin oğullarının acısını bir nebze azaltmak adına, bizler de birer evladı olarak üstümüze düşen görevi yerine getirmeye daima hazırız. Şehidimizi bir kez daha rahmetle anıyor, okutulan mevlidin ve hayır yemeğinin Allah’tan kabul olmasını niyaz ederim.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz