Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kumartaşlı'dan Dinar'a Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar ilçesini ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar ilçesini ziyaret etti.

İlk olarak Kaymakamı Avni Kula'yı makamında ziyaret eden Kumartaşlı, ziyarette yaptığı açıklamada, derneğin amacının sosyal, kültürel faaliyetler yapmak ve üyelerin haklarını aramak olduğunu söyledi.

Son zamanlarda yaşanan süreçten gazilerin ve şehit ailelerinin çok yıprandığını belirten Kumartaşlı, "İsteğimiz bizim hassasiyetlerimizin göz önünde bulundurulmasıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Kumartaşlı daha sonra Kaymakam Kula'ya şehit ailelerine ve gazilere olumlu yaklaşımlarından ve kaymakamlık hizmet binasındaki Şehitler Köşesi'nin yenilenmesinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Kaymakam Kula da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Şehit ailelerimizin acılarını hep birlikte paylaşıyoruz. Şehitlerin rütbesi olmaz, şehitlerimiz hepimizin yakınlarıdır" diye konuştu.

Daha sonra Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ı makamında ziyaret eden Kumartaşlı, Başkan Acar'dan Dinarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Acar ise şehitliğin zor ve kutsal bir mertebe olduğunu ve basite alınmaması gerektiğini kaydetti.

Şehit ailelerine daha fazla hizmetlerin yapılması gerektiğini ifade eden Acar, "Özlük haklarının iyileştirilmesi ve saygınlığının artırılması gerekir. Şehit ailelerinin ve gazilerimizin bu konuda önceliğinin olması gerekir" dedi.

Kumartaşlı, daha sonra Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Muhabir: Eser Devran Çekinir / Mustafa Güngör

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz