Şehit Aileleri Derneği'nden Coşkun'a Ziyaret

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP...

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun'u ziyaret etti.

CHP Merkez İlçe Başkanlığı kongresinin ardından güven tazeleyen CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun'u makamında ziyaret eden, Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Coşkun'u kutladı.

Ziyarette konuşan Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, "Başkanımız derneğimizi ziyaret etmişti. Seçimden sonra biz aynı göreve seçildiğinden dolayı kendisini kutlamaya geldik. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun ise "Başkanımız ve yönetim kurulu, bizleri ziyarete geldiler. Kendilerine bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehit ailelerimiz bizim için olmazsa olmaz, bu topraklarda özgürce yaşayabiliyorsak şehitlerimizin bu vatan uğruna verdikleri mücadelenin bilincindeyiz. Şehit aileleri ile ilgili çalışmalarımız ve desteklerimizi sürdürüyoruz. Her zaman onların yanlarındayız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: