Şehit Aileleri Derneği'ne Ziyaret

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 98. Yıldönümü münasebetiyle Harp Malulü Gaziler...

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 98. Yıldönümü münasebetiyle Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi ve Muharip Gaziler Derneği'ne ziyarette bulundu.

Vali Kenan Çiftçi, Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ile beraber Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Asım Okat ve yönetim kurulu üyeleri ile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şaban Başoğul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Vali Çiftçi, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin şeref defterine, “Gazilerimiz ve Şehit yakınlarımız bizim baş tacımız, gözbebeğimizdir. Her zaman yanınızda olup, sizi sevdiğimizi ve saydığımızı asla unutmayınız.Bağımsızlığa olan aşılmaz tutkumuzun, canımızdan üstün bildiğimiz vatan sevgimizin, birlik ve beraberliğimizin ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz gönüllerimizde yaşayacak, gazilerimizin kahramanlığı, mücadelesi ve cesareti bizlere her zaman geleceğe emin adımlarla yürüme gücü verecektir.Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, devletimize ve milletimize hizmeti geçmiş devlet adamlarımızı, şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan değerli gazilerimize sağlık ve esenlik dolu uzun bir ömür diliyorum” yazdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz