Şehit Aileleri İftar Yemeğinde Buluştu

Sivas’ın Kangal ilçesinde Kaymakamlık, İlçe Müftülüğü ve Muhtarlar Derneği’nin ortak organizasyonunda şehit aileleri ve gaziler...

Sivas’ın Kangal ilçesinde Kaymakamlık, İlçe Müftülüğü ve Muhtarlar Derneği’nin ortak organizasyonunda şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenlendi.

Kangal EÜAŞ 500 Evler Sosyal Tesisleri’nin bahçesinde yapılan iftar yemeğine Kaymakam Halit Benek, Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Garnizon Komutanı Recep Uçar, Cumhuriyet Savcısı Hamit Sucu, İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdoğan Keldal, din görevlileri, şehit aileleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Yemek sonrası konuşan İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu, bu tür programların sevgi ve kardeşliğin pekişmesine vesile olacağını belirterek böylesi organizasyonların öneminden bahsetti. Kaymakam Benek ise, şehit ailelerinin şehitlerin birer emaneti olduğunu ve şehit olmasalardı bugün aileleriyle birlikte iftar edeceklerini düşünerek müftülük ve Muhtarlar Derneği işbirliğinde böyle bir organizasyon yapıldığını belirterek, şehitliğin kutsallığından bahsetti.

Reklam
Reklam

Şehit yakınları ve gazilerin her birinin kıymetli birer emanet olarak gördüklerini de belirten Kaymakam Benek, katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: