Şehit Aileleri Ve Gaziler, Ankara Valisi Yüksel'i Ziyaret Etti

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Abbas Gündüz ve beraberindeki heyet, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Abbas Gündüz ve beraberindeki heyet, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vakfın şehit aileleri ile gazilere yardım etmek ve onların arasındaki dayanışmayı, sosyal birlikteliği geliştirmek adına önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Yüksel, şunları kaydetti:

"Aziz şehitlerimizin bize emaneti olan siz şehit yakınları ve gazilerimiz ile buluşmaktan dolayı heyecan duyuyor, acınıza ortak olduğumuzu hissediyor ve sizlerle birlikte olmanın onurunu yaşıyoruz. Ankara'da görev ifa ettiğim sürece özellikle şehit yakınları ve gazilerimizin sorunlarına hassasiyet ve samimiyetle yaklaşacağımızı bir kez daha ifade etmek isterim."

Reklam
Reklam

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Gündüz de Ankara ile ilgili tüm faaliyetlerde vakıf olarak Yüksel'in tecrübesini, varlığını ve desteğini her zaman hissettiklerini belirterek, "Valimiz sayesinde Ankara'da Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri adına tüm taleplerimizi dile getirebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Eda Ünlü Özen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: