Şehit Aileleri Ve Gaziler Iftar Yemeğinde Buluştu

Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi işbirliğiyle şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenlendi.

Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi işbirliğiyle şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenlendi.

Barida Otel'de düzenlenen yemeğe Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, emekliye ayrılan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Tekin, Isparta'da göreve başlayan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, kaymakamlar, belediye başkanları, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Reklam
Reklam

Vali Memduh Oğuz, burada yaptığı konuşmada, kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutmayacağını ifade etti.

Şehitlerin göreve giderken geri dönüp dönemeyeceklerini bilmediklerini dile getiren Oğuz, "Bu millet kendisine hizmet eden kahramanları asla unutmaz. Burada şehit ve gazi yakınlarını biraraya getirmek istedik. Biz bu vatanın nasıl kazanıldığını çok iyi biliyoruz. Vatan sahibi olmak, devlet, bayrak, hürriyet sahibi olmak bir bedel ister. Devletimiz terörün sonlandırılması konusunda var gücüyle mücadelesine devam edecek" dedi.

Kendisinin de Çanakkale şehidinin torunu olduğunu vurgulayan Oğuz, "Bu soy elbette devam edecek. Gönlümüz, ciğerlerimiz yanıyor, ama evlatlarımız vatan için canını veriyor. Şehitlerimize büyük hürmetimiz yakınlarına büyük muhabbetimiz var. Biz ne olursa olsun vatanımız için canımızı vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Oğuz, konuşmasının sonunda şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de sağlıklı bir hayat diledi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Günaydın, "Vatan toprağını korumak için şehit olan bu kahraman insanların yüzü suyu hürmetine güzel ülkemiz dimdik ayakta durmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Programda Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Nevzat Korkmaz da konuşma yaptı.

İftarın ardından şehit yakınları ve gazilere Kur'an-ı Kerim armağan edildi.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz