Şehit Aileleri Zihni Aldırmaz'ı Ziyaret Etti

Şehit aileleri dernekleri Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.Türkiye Harp Malül...

Şehit aileleri dernekleri Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Harp Malül Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Bakır, Emniyet Teşkilatı Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Emine Bilgen ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Tamer Uman, derneklerine yaptığı destekten dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz bu ülke için en büyük fedakarlıkları yapan insanlar. Onların yaptığı fedakarlıkların asla bir karşılığı yoktur. Kendilerine minnettarız.” dedi.

Reklam
Reklam

Her zaman bu derneklerin yanında olduklarını ve bundan sonra ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade eden Zihni Aldırmaz, karşılaşılabilecek tüm sorunların çözümü için şehit ailesi derneklerinin emrinde olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: