Şehit aileleriyle bir araya geldi

Kağızman KaymakamŞuayib Gürsoy, şehit aileleriyle bir araya geldi.

Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, şehit aileleriyle bir araya geldi.

Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy tarafından Kağızman Kaymakamlık Toplantı Salonunda Şehit Aileleriyle bir araya geldi. Toplantıya, Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, Kağızman Jandarma tabur komutanı Binbaşı Murat Evren, Kağızman Cumhuriyet başsavcısı Barış Çetin, Kağızman Emniyet Müdürü Ünal Arslan, şehit aileleri gaziler ve aileleri katıldı.

Kaymakam Şuayib Gürsoy, "Bugün için değil, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizler bizim baş tacımızsınız. Amacımız buluşmak, tanışmak ve kaynaşmaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Şehit aileleri de Kaymakamlık tarafından düzenlenen programlar sayesinde birbirleriyle tanıştıkları ifade etti.

Programda ilçe protokolüyle bir araya gelen şehit aileler açıklamalarında” bu beraberlikten çok mutlu olduk böyle toplantı yapıp biraz olsun acılarımızın dinmesine vesile olan Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz” dediler, Toplantıdan sonra şehit ailelerine çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: