Şehit Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Suriye tarafından...

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Suriye tarafından düşürülen Türk savaş jetinin şehit pilotlarından Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy’un Bağcılar’da oturan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Suriye tarafından düşürülen Türk savaş jetinin pilotlarından Şehit Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy’un Bağcılar’da oturan ailesi taziyeleri kabul ediyor. Aksoy ailesinin yakınları ve komşuları acılı aileyi yalnız bırakmazken, bugün Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Mustafa Kamalak da aileye taziye ziyaretinde bulundu. Öte yandan Bağcılar Belediyesi de kurduğu taziye çadırında şehit evinde bekleyen basın mensuplarına ve taziye ziyaretine gelenlere ikramlarda buluyor.

Reklam
Reklam

Şehit ailesini ziyaret eden Başkan Sarıgül, “Şehidimizin yuvasını ziyaret etik. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Evlat acısı açıların en büyüğü ama ailenin metanetli olduğunu gördük. Evlatlarını şehit vermenin üzüntüsünü yaşıyorlar ama ulusal birlik ve yurtta sulh cihanda barış ilkesini benimsemiş bir aile. Özeklikle ailenin bana verdiği intibah barıştan yanalar. Barış olsun istiyorlar, ülkemizde bir daha şehit verilmemesini arzu ediyorlar. Bende aileyi ziyaret etmekten son derece memnun oldum. Dua ediyorum ki bir daha şehit haberleri gelmesin. Türkiye’nin ve dünyanın her noktasında silahlar gitsin barış gelsin” dedi.

Saadet Partisi Lideri Mustafa Kamalak da, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine rabbim sabırlar ihsan eğlesin. Milletimizin başı sağ olsun. Bizim inancımıza göre şehitler ölmez. Türkiye üzerine bir takım oyunlar oynandığını biliyoruz. Adım adım Türkiye savaşa sürüklenmek isteniyor. Türkiye bu oyuna gelmemelidir. Şehidimizin babası da Türkiye’nin savaşa girmemesi gerektiğini söylemişti. Allah korusun böyle bir durumda binlerce gencimiz can tehlikesiyle karşı karşıya gelecektir Türkiye’nin böyle bir savaştan en küçük bir menfaati olamaz ama kaybedeceği çok şey olur” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz