Şehit Ailesine Teselli Ziyareti

Ankara Vali Yardımcısı Hamza Duygun ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Hakkari Çukurca’da 2011 yılında...

Ankara Vali Yardımcısı Hamza Duygun ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Hakkari Çukurca’da 2011 yılında şehit düşen Binbaşı Yavuz Başayar’ın ailesini ziyaret etti.

Başkan Fethi Yaşar, acılı ailenin durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, “Vatanı uğruna şehit düşen evlatlarımızın aileleri emanetimizdir.” dedi.

Belediye olarak kendilerine her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirten Yaşar, “Bizim için başın sağ olsun demek kolay. Bir insanın evladını kaybetmesi elbette ki çok zor bir durum. İnancımız gereği bizlere düşen Allah’ın takdiri deyip sabretmek ve barışın en kısa zamanda sağlanmasını dilemek. Hepimizi bu milletin milli birlik ve beraberliğine sahip çıkmalıyız. Atatürk ilke ve inkılapları, bu ülkenin harcını oluşturur. Farklılıklar zenginliğimizdir. Bu zenginliğe birbirimizi ötekileştirmeden sahip çıkmalıyız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: