Şehit Annesi Genelkurmay'da Misafir Edildi

Zonguldak Ereğli'den şehit Noyan Aydın'ın annesi Ayşe Aydın'ın Genelkurmay 2. Başkanı Hulusi Akar tarafından Ankara'da...

Zonguldak Ereğli'den şehit Noyan Aydın'ın annesi Ayşe Aydın'ın Genelkurmay 2. Başkanı Hulusi Akar tarafından Ankara'da misafir edildi.

Jandarma Komando Çavuş Noyan Aydın, Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki pusuda 13 arkadaşı ile birlikte şehit düşmüştü. Ankara'da Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hulusi Akar tarafından karargahta misafir edilen Ayşe Aydın'a şilt ve çeşitli hediyeler verildi. Ayşe Aydın, daha sonra askerler tarafından otogara getirilerek Ereğli'ye yolcu edildi.

Anne Ayşe Aydın, Dedeler köyündeki evlerinin alt katını 'Noyan Aydın Anıevi'ne çevirmiş, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan programda konuşma yapmıştı. Aydın, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel tarafından gönderilen hediyeleri anıevine koymuştu.

Reklam
Reklam

Davetle ilgili konuşan anne Aydın, "Beni Genelkurmay'a çağırdıkları için askerlerimize teşekkür ediyorum. Genelkurmay'a çağırılacağımı hiç düşünmemiştim. Eşimi, Noyan 6 aylıkken kaybettim. Ona hem anne hem de baba olmuştum. Allah bir daha annelere evlat acısı yaşatmasın." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: