Şehit Annesi: "ben Oğlumu Cansız Bedenle Yollamadım"

Bingöl'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen er Sinan Şen'in annesi Maviş...

Bingöl'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen er Sinan Şen'in annesi Maviş Şen, "Yavrumu ben canlı yolladım, ben oğlumu cansız bedenle yollamadım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Bingöl'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen er Sinan Şen'in cenaze töreni için Kemerburgaz'dan 20 otobüs ve çok sayıda araç hareket etti. Şehit Sinan Şen'in cenaze törenine katılmak için Kemerburgaz'dan kadınlı erkekli yüzlerce vatandaş otobüslere bindi. Bu sırada oğlunun cenaze törenine katılmak için otobüse binen şehit annesi Maviş Şen de, "Yavrumu ben canlı yolladım, ben oğlumu cansız bedenle yollamadım. Çocuğum cansız bedenle geldi Yavrum nerede?" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Reklam
Reklam

Şehit Sinan Şen, Ataköy 5. Kısım Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze törenini ardından, toprağa verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: