Şehit Askerin Cenazesi Memleketine Gönderildi

Bingöl’de terör örgütünün hain saldırısı sonucu yaralanan ve ambulans helikopterle sevk edildiği Erzurum’da şehit olan...

Bingöl’de terör örgütünün hain saldırısı sonucu yaralanan ve ambulans helikopterle sevk edildiği Erzurum’da şehit olan Jandarma Çavuş Mehmet Dildari’nin cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Niğde’ye uğurlandı.

Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’nde dün kalbi duran ve doktorların yoğun çabası sonucu tekrar hayata döndürülen Jandarma Çavuş Mehmet Dildari (21), gece saat 02.00 sıralarında şehit olmuştu. Şehidin cenazesi, Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesi’ne getirildi. Burada bir süre bekletilen cenaze, daha sonra konvoy eşliğinde askeri havaalanına götürüldü. Şehidin cenazesi, düzenlenen törenin ardından uçakla memleketi Niğde’ye gönderildi. Basına kapalı olarak gerçekleşen törene Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kenan Başoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Şehit Dildari’nin nişanlı olduğu öğrenilirken, geriye sosyal paylaşım sitesi facebookta silahı ve nişanlısıyla çektirdiği fotoğraflar kaldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: