Şehit Astsubayın Eşi Doğum Yaptı, Bebeğe Babasının İsmi Verildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında geçen 23 Ağustos tarihinde çıkan çatışmada şehit olan astsubay Zafer Çetin'in...

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında geçen 23 Ağustos tarihinde çıkan çatışmada şehit olan astsubay Zafer Çetin'in eşi Hayrünnisa Çetin, 4 kilogram ağırlında bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Bebeğe basının adı olan “Zafer” ismi verildi.

Doğum, Çanakkale'deki bir özel hastanede, dün sabah saat 10.10'da gerçekleşti. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, 4 kilogram ağırlığında ve 52 santimetre boyunda dünya gelen bebeğe babasının ismi olan "Zafer" verildi. Herhangi bir sağlık problemleri bulunmayan Zafer Bebek ve annesi Hayrünnisa Çetin'in, son kontrollerin ardından yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Öte yandan, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel'in eşi Gamze Özel de sabah saatlerinde hastaneye gelerek anne ve bebeğini ziyaret etti. Astsubay Çetin, 23 Ağustos'ta Hakkari'de terör örgütünün yola döşediği mayını patlatması sonucu şehit olmuştu. Şehidin cenazesi 24 Ağustos'ta memleketi Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Şahinli köyünde toprağa verilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: