Şehit Ateşi Elazığ’a Düştü

Dün gece Gümüşhane'den görevden dönerken kaza geçirip şehit olan polislerden birinin Elazığ’lı Emrah Horoz (31 ) olduğu öğrenildi.

Kaza, dün gece 01.00 sıralarında Sivas'ın İmranlı ilçesinde Ortaköy mevkiinde meydana geldi.

Gümüşhanede’ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programında görev aldıktan sonra Malatya'ya dönmek üzere yola çıkan ve içinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisleri taşıyan 44 PP 250 plakalı otobüs devrildi.

Kazada polislerden 3'ü şehit oldu, 33'ü ise yaralandı. Kazada Şehit polislerden biri Elazığ’ın Maden ilçesi Nüfusuna kayıtlı Emrah Horoz öğrenildi.

Şehit Polis Emrah Horuz, 4 yıl önce Ankara'dan Malatya'ya tayini çıkmış ve Malatya Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Şehit polis memuru Horoz'un naaşının Malatya'da düzenlenen törenin ardından Elazığ'a getirilerek Maden ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Ajans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: